X
Bli medlem
Till toppen

Johan Larsson – What it´s all about

10 juli, 2012 av Ants Neo

Se Johan Larsson i Åkersberga gänget ”BoardMediaProds”  leka i Åkersberga skatepark, en skön kortfilm producerad av Edvard Lenander. 

Gänget fick till Åkersberga Skatepark under förra sommaren, efter något år av kommunikation med kommunen. Nu drömmer de om att byta ut de 1200 kvadratmeter av asfalten mot betong och bygga till några nya objekt, men ännu hellre att kommunen satsar på helt ny skatepark för kommunens flera hundra skateboardåkare som bara ökar varje dag. Problemet med asfalten är att den är full av mindre gropar överallt där vatten samlas och efter regn tar det dagar för vattnet att torka bort.

Föreningen Sub Surfers Åkersberga behöver nu din hjälp att förverkliga drömmen om att skapa en fulländad skatepark. Ju fler medlemmar ju starkare kan de påverka de styrande att satsa på detta. Ge ditt stöd genom att blimedlem.subsurfers.se för endast från 20 kr/år inkl olycksfallsförsäkring.

  • Bli medlem nu!