X
Bli medlem
Till toppen

Tuna Skatepark färdig

21 juni, 2012 av admin

Nu är Tuna Skatepark färdigbyggd, både street och pool. Dock så är streetytans asfalt ungefär lika klibbig som limmet under griptapen och poolen lika hal som Fryshusets vertramp med sågspån på, då membranhärdaren för betongen sprayats på nyligen. Vi återkommer när parken är klar att åka i och inhägnaden tas bort.

Invigningen för parken kommer att vara 17 augusti, vilket vi också återkommer till.

Foto: Ants Neo

Foto: Ants Neo

Ants Neo försökte testa poolen han designat, men ytan var så hal av membranhärdaren att minsta gruskorn låste hjulen i flera meter. Några fejk upp till kanten, men att prova carva slutade med att brädan for åt helvete och åkaren åt andra hållet. Foto: Björn Gevert/ sk8bok.com

 Video: Björn Gevert / sk8bok.com

  • Bli medlem nu!