X
Bli medlem
Till toppen

SKATESKOLA @ Sub Surfers Gustavsberg

17 juni, 2012 av admin

Den lokala föreningen Sub Surfers Gustavsberg med Ungkulturhuset Gurraberg och stöd från Värmdö Kommun kör under hela sommaren en ”skateskola” med olika aktiviteter för nybörjare som vill komma igång, men även för dig som vill lära dig mer eller bara bli peppad av att åka med nya polare.

Vi kommer finnas i parken 2-3 dagar i veckan under några timmar under hela sommaren och hösten och peppa dig till det yttersta. Vi kommer ibland ordna enklare tävlingar, ibland är grillen igång, ibland drar vi upp ljudet på högtalarna till max och bara kör!

Det spelar ingen roll om du är tjej eller kille, nybörjare eller duktig, alla är välkomna att hänga i parken och åka skateboard med oss. Vi kommer under olika tider fokusera på nybörjare eller duktigare, tjejskate eller något annat vi kommer på.

Det är gratis för alla upp till 25 år med medlemskap i den lokala skateboardföreningen Sub Surfers Gustavsberg. Du kan registrera dig på plats eller via länken blimedlem.subsurfers.se. Det kostar endast 20 kr inkl olycksfallsförsäkring om du är under 15 år eller 80 kr vid över 14 år. Som medlem stödjer du vårt arbete fler skateparker till Stockholms alla kommuner.

Om du saknar bräda och skydd så har vi att låna ut. Kommunen och sponsorerna har varit så snälla och bekostat 10 helt nya kompletta skateboards från PROSK8 (tack!) samt totalt 16 set skydd från TSG (tack Borka Sport!) och 187 Killer Pads (tack Coyote!). Storlekar från 4 år till fullvuxen finns. För att låna utrustning, gå ner till Ungkulturhuset Gurraberg vid centrumets stora parkering, vid sidan av Coop. Ta dörren och en trappa upp.

Vi kommer på skateskola.subsurfers.se samt gustavsberg.subsurfers.se informera de tider vi kommer vara i parken och när det är olika typer av aktiviteter. Om du vill nå oss för mer info maila till gustavsbergskateskola@subsurfers.se eller ring/SMS Jonathan Boye Gustafsson på 076 845 63 38 så svarar vi vad som gäller för veckan.

 

  • Bli medlem nu!