X
Bli medlem
Till toppen

Tuna Skatepark: Byggbilder vecka 22

1 juni, 2012 av admin

Sub Surfers ordförande och utsände hälsade idag på Nord Skatepark i Tuna Skatepark för att se hur bygget går i Sven Tumbas Park. Arbetet med applicering av Nords egna betongcoping är påbörjad, poolens bottnar är gjutna samt de flesta objekten på street ytan börjar snart bli färdiga. Yta för flatland saknas fortfarande. Bilderna får beskriva vad ni ser, så slipper jag skriva mer nu..

Sub Surfers ordförande Yann Caffa kollar in Tuna Skatepark för att uppdatera subsurfers.se. Foto: Yanns right arm

Klart är nu också att en fet invigningstävling med prispengar för både street och pool kommer att hållas i augusti av Sthlm Sub Surfers tillsammans med lokala föreningen Sub Surfers Tumba, Botkyrka Kommun och några sponsorer. Vi återkommer till mer om detta.

Tillsvidare gå in på blimedlem.subsurfers.se och hjälp Sub Surfers Tumba och resten av Sub Surfers lokala föreningar att utveckla skateboarding i Storstockholm. Det ingår även olycksfallsförsäkring för den fjuttiga kostnaden från endast 20 kr/år. Önskar du en skatepark i din kommun, hör av dig till jagvillhaenskateparkiminkommun@subsurfers.se

Mark Pulmans designade streetyta börjar få sina objekt färdiggjutna. Poto: Yann Caffa.

Ants Neo's designade pool är verklig nu. Foto: Yann Caffa.

Poolen ur en annan vinkel. Foto: Yann Caffa.

Och så Nord Skateparks poolcoping som vi tror mycket på, i samma diameter som stålcopingen på 60mm som den möter i lilla delen. Foto: Yann Caffa.

  • Bli medlem nu!