X
Bli medlem
Till toppen

Skateboardfeber i Sigtuna!

28 maj, 2012 av admin

Sub Surfers skateboardskola i Sigtuna blev en stor succé och lockade ett 80-tal barn ungdomar och vuxna. Med ett 10-tal coacher på plats hölls undervisning i skateboardingens grunder i den provisoriska skatepark som Sub Surfers ungdomar byggt ihop veckan innan.

Initiativet är ett steg i Sub Surfers Sigtunas lokala målsättning om ”mer och bättre skateboarding i Sigtuna”. Sub Surfers Sigtuna hade bjudit in till skateboardskola för killar och tjejer från 6 år till årskurs 9. Intresset var stort och ett 80-tal personer hade samlats vid vår nya Surf Zone vid Prästängarnas IP. Coacher hade hämtats in både från dom interna leden av duktiga skejtare förstärka av några tjejer från föreningen No Limit. Lovorden haglade från entusiastiska föräldrar runt parken och barnens bifall lät inte vänta på sig. ”Jag skall gå på alla träningar, hela året” var en kommentar från en 8-årig tjej.

Skateboardskolan i Sigtuna fortsätter lördag den 9 juni. Målsättningen är att kunna erbjuda 6 utbildningstillfällen under säsongen med 2 timmar varje gång. Efter lördagens succé är vi faktiskt lite oroliga att det skall komma ännu fler nästa gång :o) Finns det några intresserade coacher som vill komma ut till Sigtuna och hjälpa till så hör av er.

Coach Johan Öhlund Lagerdal med en grupp taggade killar och tjejer som vill lära sig åka bräda i Sigtuna.

Ung Sub Surfare på "line up"

Solsken, musik och taggade skateboardåkare var vad som det bjöds på i Sigtuna under lördagen.


 

 

  • Bli medlem nu!