X
Bli medlem
Till toppen

Sigtuna skateboardskola på lördag!

22 maj, 2012 av admin

Sub Surfers Sigtuna startar skateboardskola på lördag den 26 maj. Vi kommer att hålla till på Prästängarna på den gamla parkeringen som nu officiellt har blivit Sub Surfers ”Surfzone” i Sigtuna. Det kommer att finnas 12-14 lärare på plats för att kunna ta hand om alla som vill gå på skateboardskola. Vi välkomnar både nybörjare och dig som har åkt en del men vill lära dig mer. Vi kommer att kunna åka både street, ramp och longboard. 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Sub Surfers Sigtuna jobbar vidare på sin mission om att uppnå ”mer och bättre skateboarding i Sigtuna”. Skateboardskolan är ett steg i riktningen för ”mer” skateboarding i Sigtuna. Flera som är intresserade av skateboarding skall få möjlighet att utveckla sig och utöva sin sport tillsammans med likasinnade. Detta gäller för skateboardåkare av alla åldrar. Skateboardskolan riktar sig främst till barn och ungdomar från 6 år till 16 år. Skateboardskolan kommer att hållas fem gånger i sommar och 2×45 minuter varje gång. Det blir alltså totalt 10 lektionstimmar för samtliga deltagare. Det kommer att erbjudas ett uppsamlingstillfälle i slutet på säsongen då dom som missat någon gång erbjuds extra lektioner för att komma upp i 10 lektionstimmar. Den totala kostnaden för skateboardskolan är 300 kronor vilket kan betalas kontant eller in på Plusgiro.

Vi kan också berätta att vårt jobb med att få till en skatepark i betong fortgår oförtrutet. Ett led i våra ambitioner om ”bättre skateboarding i Sigtuna”. Vi hoppas redan i sommar kunna få till någon form av ramp i betong. Vi håller tät kontakt med kommunen och det känns som om vi har en mycket bra dialog. Under tiden så bygger vi vår provisoriska skatepark i trä för att ha någonting att träna i inför den dag då drömmen blir sann.

 

  • Bli medlem nu!