X
Bli medlem
Till toppen

Workshop för Sigtuna Skatepark

13 maj, 2012 av admin

Söndagen den 13 maj hade Sub Surfers Sigtuna kallat alla intresserade till ett möte om hur man vill att en framtida skatepark skall se ut. Lokalen som hade upplåtits av Hotell Kristina i Sigtuna fylldes snabbt. Över 30 engagerade ungdomar dök upp och fick bland annat med hjälp av modell-lera visa vad dom vill ha med i sin drömpark.

Strax efter mötet kom det första positiva beskedet från kommunen att Sub Surfers Sigtuna har fått en egen plats att hålla till på vid Prästängarnas idrottsplats. Redan till Kristihimmelsfärds helgen kommer medlemmarna i Sub Surfers Sigtuna träffas för att bygga olika element som skall ingå i den provisoriska park som skall fungera i väntan på en schysst park i betong.

  • Bli medlem nu!