X
Bli medlem
Till toppen

Video: May U SK8?

6 maj, 2012 av admin

Stockholm Suburban Surfers stöttade i helgen den lokala föreningen Sub Surfers Kungsholmen med ett event i Rålis Skatepark. Fokus låg på de yngre skatarna med tre olika och snabba småtävlingar. Tomas Wikström satte snabbt ihop en video från eventet.

Tack till sponsorerna WESC, KAHALANI, COYOTE, KONA COFFEE, NCC, SIDEWAYS SMS och banden som ställde upp, samt alla som före under och efter hjälpte till med eventet. Speciellt tack till Yann Caffa som drog i det hela. Vi hoppas på att kunna lägga till även resultaten för de andra deltagarna!

Minibowl
1 Ludwig Lilja
2 Axel Linquist
3 Carl Mårtensson

Street
1 Samuel Sanden
2 Axel Lindquist
3 Ludwig Lilja

Fly out
1 Olle Karlsson
2 Ludwig Lilja
3 Elliot Nordquist

  • Bli medlem nu!