Warning: include_once(/storage/content/77/164377/subsurfers.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/77/164377/subsurfers.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 10 Warning: include_once(): Failed opening '/storage/content/77/164377/subsurfers.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php74/lib/php:/storage/content/77/164377/pear/php') in /storage/content/77/164377/subsurfers.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 10 Event: MAY U SKATE? : Sthlm Sub Surfers
X
Bli medlem
Till toppen

Event: MAY U SKATE?

4 maj, 2012 av Ants Neo

Imorgon lördag är det dags för årets ”May U SK8?” i Rålis Skatepark, missa inte det. Fina priser har ramlat in från sponsorerna och mer är att vänta. Vi åker idag runt till butikerna och samlar in priser.

Föreningen Sub Surfers Kungsholmen tillsammans med organisationen Stockholm Suburban Surfers arrangerar lördagen den 5 maj eventet ”MAY U SKATE” med barbecue och musik. Ett par skaterelaterade band kommer dyka upp och spela också.

Deltagande är gratis för medlemmar i Sub Surfers. Vi bjuder även på mat och dryck för alla som är eller blir medlemmar från 20 kr inkl olycksfallsförsäkring. Det går bra att bli medlem på plats. 

Ju fler medlemmar vi blir, ju bättre kan vi påverka staden och dess kommuner att satsa på skateboard. Många kommuner saknar bra betongskateparks. Vi har snart ett halvfärdigt Highvalley Skateworld i Högdalen till slutet av

juli månad, där politikerna skrotat löftet om den utlovade street plazan, pool area och upprustning av longboardbanan. Hela Stockholm har en stor brist på inomhusskateparks. SSS har de senaste åren verkat för att 10 nya betongparker byggts i och kring stan och det blir hela fyra nya i år, tack vare stödet från våra medlemmar.

Bli medlem enkelt här!

 

  • Bli medlem nu!