X
Bli medlem
Till toppen

Sub Surfers Sigtuna bildat!

29 april, 2012 av Ants Neo

I Sveriges första stad, bildades idag föreningen Sub Surfers Sigtuna, när ett 40-tal lokala skatare träffades på Hotellet 32 rum och kök.  De lokala skatarna med Jonas Nylander i spetsen slöt upp för initiativet som förhoppningvis kommer att leda till en ordentlig betongskatepark inom några år. Ants Neo från SSS dök upp och berättade om hur organisationen jobbar och delade med sig av sina erfarenheter.

Det planerades redan från början in en hel del aktiviteter för medlemmarna. Vid två tillfällen före sommaren skall skateboardskola hållas för att fånga in nya medlemmar. Alla medlemmar på mötet ska försöka få in 10 nya medlemmar var. En resa till Betongcupen i Gustavsberg Skatepark den 19 maj ska arrangeras. Föreningen har frågat kommunen om en fd parkering kan förvandlas till en om inte annat provisorisk skatepark. Planen är att enklare street-objekt och miniramp skall uppföras. För vintern skall snowboardsektion startas upp. Några av medlemmarna kommer ordna resor till Torö Stenstrand för lite surf också.

Efter mötet träffades de mest villiga att engagera sig och styrde upp de detaljer som behövs för att föreningen officiellt ska bli bildat, som stadgar och protokoll m.m.

Hotellet 32 rum och kök var schysta och lånade ut sitt konferensrum för föreningens möte. Marcus Cedervi från Cedecor ställde upp med proffsigt exponeringsmaterial.


Diablito Skateboards sponsrade mötet med en skön bräda!

Local skatare vann ett set hjul!

Lokal skatare vann en DVD från Kahalani.

Lokal skatare vann ett gäng fingerboards!

  • Bli medlem nu!