X
Bli medlem
Till toppen

Tuna Skatepark: Byggbilder vecka 16

19 april, 2012 av Ants Neo

Poolen i Tuna Skatepark har nu fått sin armering och gjutarbete väntar under nästa vecka. Poolen kommer ha en djup av 2,4m, med nu 0,3m vertikal och en böj på ca 2,1m. Mini-bowl-delen kommer vara 1,3m djup och ha ett fall på 1,1m till djupa. Djupa delen får poolcoping, medan mini-delen får stålcoping som på ena sidan sträcker sig en bit in på djupa delen.

Vi återkommer med fler bilder och video från bygget som tillsammans med street ytan blir klar till slutet av juni månad. Tuna Skatepark är ett resultat av den lokala föreningen Sub Surfers Tumba i samarbete med Sthlm Sub Surfers och Botkyrka Kommun. Nord Skateparks bygger, Greens gör markarbeten och Sideways Projects har gjort designen.

Foto: Yann Caffa

Poolens djupa del där poolcopingen som väntar på att få komma på sin plats. Foto: Yann Caffa

Närmast den helt raka stålcopingen som når ända fram till innan den böjer sig och får poolcoping. Lägg märke till den utmanande hippen tvärtsöver, där de två pool-delarna möts. Foto: Yann Caffa

Sugen på att droppa in.. Närmast till höger en möjlighet för corner airs! Cornern på andra sidan är lite större och möter fint den vinklade sidan nederst till vänster i bilden. Många fina lines väntar på dig! Foto: Yann Caffa

  • Bli medlem nu!