X
Bli medlem
Till toppen

Sub Surfers Årsta med Organic Skatepark

19 april, 2012 av Ants Neo

Föreningen ”Sub Surfers Årsta” som lokal förening till Stockholm Suburban Surfers startades några år sedan av Johan Sandström,  Ants Neo och Nätverket Årstafältet med Birgitta Adolfsson i spetsen. Det var länge svårt att få andra att engagera sig, men nu börjar det röra på sig.

Läs mer på projektets bloggsida här och hur du kan bidra med resurser här (foundedbyme.com). Facebook sidan till Organic Skatepark hittar du här.

Medlem i Sub Surfers Årsta kostar endast 20 kr/år inkl olycksfallsförsäkring från Folksam och stöttar oss alla att få till flera lokal föreningar och skateparkprojekt, som just detta med andra. Visste du att vi fått till hela 14 anläggningar genom åren och de flesta i nutid. Att vi får till fyra nya skateparks i år och ännu fler näsa år. Du behövs!! Registrera dig här.

 

Projektgruppen består av följande personer:

Birgitta Adolfsson/Nätverket Årstafältet!/wip:sthlm – Kreativ producent
Kaj Karlsson/Nätverket Årstafältet! – Snickare/konstruktör
Zeno Bilucaglia <zeno.bilucaglia@subsurfers.se> – Koordinator
Martin Karlsson – Designer/skatepark
Andreas Lärfors – Co-designer/skatepark
Po Hagström/Konstfrämjandet/wip:sthlm – Konstnärligt uttryck

Nätverktet Årstafältet! är en partipolitiskt obunden och idéell förening som drivs av medborgare för att bruka Årstafältet och verka för ökad delaktighet för en fortsatt demokratisk utveckling av området. Vi vill att Årstafältet ska fungera som en öppen grön arena för rekreation som inkluderar både natur och kultur som ger utrymme att bli en social mötesplats för alla.
www.arstafaltet.se

  • Bli medlem nu!