X
Bli medlem
Till toppen

Highvalley Skateworld: Byggbilder vecka 16

18 april, 2012 av Ants Neo

Bygget av etapp 1, med bowlrider pågår nu för fullt både vardagar och helger. Mest handlar det om grävarbeten, placering av stålcoping och svetsning med armering, men även en första gjutning av banken till flatland är påbörjad. Bilderna får berätta tills vi publicerar nästa omgång av bilder eller video.

Vill du se etapp 2 med 1500 kvm street plaza, 1300 kvm pool area och upprustning av longboardbanan, samt etapp tre med 2000 kvm inomhuspark, bli verklighet de närmaste åren? Bli då medlem i Sub Surfers! Förutom att du stödjer vårt arbete att övertyga politiker och myndigheter i varje stadsdel och kommun i Storstockholm, så ingår även en bra olycksfallsförsäkring från Folksam. Medlemskapet kostar endast från 20 kr. Bli medlem här

Flatland området med nygjuten bank i förgrunden samt gjutform för den stora cradlen. Till vänster ligger multi mega ditchen som behöver en del justeringar. Foto: Yann Caffa

Veckans första gjutning av bank till flatland ligger och jäser under bakmattan. Foto: Yann Caffa

Olika böjda copingrör ligger och väntar att få passa in någonstans.. Foto: Yann Caffa

Kid area med sitt flowlandskap har fått sina gjutsektioner och väntar på sin betong. Foto: Yann Caffa

Nedersta delen av bowlridern får en fantastisk vert-pool med cradle som hamnar längst till höger i bilden. Grävmaskinen jobbar med att forma den anslutande pool-delen som får tre olika djup. Lägsta väggen blir ca 2m, de andra uppemot kring 3m.. Foto: Yann Caffa

Samma fantastiska pool från en annan vinkel, där stålrören visar dessa form. Foto: Yann Caffa

  • Bli medlem nu!