X
Bli medlem
Till toppen

Betongcupen Gustavsberg 19 maj!

14 april, 2012 av Ants Neo

Lördagen den 19 maj är det dags för årets första deltävling i Betongcupen. Tävlingen körs i nya Gustavsberg Skatepark som blev färdig sent i november förra året. Eventet är ett samarbete mellan Betongcupen, Sub Surfers Gustavsberg, Stockholm Suburban Surfers, sponsorer och Värmdö kommun. 

Sub Surfers kommer vara på plats med sitt tält där man kan registrera sig som medlem från 20 kr inkl olycksfallsförsäkring. Ju fler medlemmar, desto flera skateparker och events kan vi få till. Bli medlem redan nu här

Alla som lämnar sitt mobilnummer på en lapp i tältet, kommer också vara med i utlottningen om tiotalet fina priser från våra sponsorer. Tack till Nollåtta Distribution (REAL SKATEBOARDS), prosk8.se (Performance Skateboards), Caliroos (The Hundreds), top12.se (Top12) och Coyote Boardlounge (Coyote).

 

Joina följande på Facebook:
Betongcupen Gustavsberg
Betongcupen
Gustavsberg Skatepark
Sub Surfers Gustavsberg
Stockholm Suburban Surfers (och gamla gruppen här)

 

 

 

  • Bli medlem nu!