X
Bli medlem
Till toppen

Byggstart för Täby Skatepark!

3 april, 2012 av Ants Neo

Upphandlingen för Täby Skatepark är nu klar och Nord Skateparks fick jobbet att bygga med start under sommaren. För över två år sedan tog den gamle Sub Surfaren Marcus Larsson i Täby kontakt med Sub Surfers och frågade om vi kunde hjälpa till och starta upp en lokal förening i Täby. Sagt och gjort bjöd vi in alla intresserade till ett möte den 25 mars 2010 och startade upp föreningen så kommunen skulle ha en part att vända sig emot, som förde skateboardåkarnas talan.

Ett 40-tal skatare dök upp, läs mer här. Tillsammans med Nord Skateparks jobbade Marcus med gänget fram förslag som kommun under hösten förra året bestämdes en budget för. Observera att 3D bilderna kan skilja sig från byggd verklighet längre fram. Vi återkommer med bilder från själva bygget när det närmar sig.

Tillsvidare bli gärna medlem i föreningen Sub Surfers Täby. Förutom att du stödjer Sub Surfers organisationens arbete för fler skateparker i Stor-stockholm, får du även en bra olycksfallsförsäkring från endast 20 kr/år. Registrera dig här

 

  • Bli medlem nu!