X
Bli medlem
Till toppen

Föreningen Sub Surfers Haninge bildat

29 mars, 2012 av admin

Sthlm Sub Surfers bjöd de lokala skatarna i Haningeområdet till ett möte för bildandet av den lokala föreningen ”Sub Surfers Haninge”. Ett mindre gäng, men dock entusiastiska hade samlats i Vendelsölmalms Fritidsgård för att lyssna på Ants Neo som berättade organisationens historia, målsättning och hur man kan gå till väga för att få till en skatepark.

Styrelsen för Haninge Sub Surfers från vänster: Daniel Thelander (sekreterare), Fredrik Karlsson (ledamot), Anton Pregnan (ledamot), Fredrik Wickberg (suppleant), Martin Ehrndal (kassör), Alex Lindholm (ordförande) och nederst Ants Neo (sekreterare från SSS).

Fredrik Wickberg vann brädan från HOLLYWOOD på Norrlandsgatan som var så vänliga och sponsrade mötet med en skateboard, vilken lottades ut till alla som deltog på mötet och blev medlemmar. www.hollywood.se

Efter att Ants dragit historien om Sub Surfers, dess projekt och hur man går till väga för att få till en skatepark, så diskuterades de möjligheter som finns för att få till en skatepark i Haninge.

Namn och styrelse bestämdes för den lokala föreningen och målsättning sattes, att utveckla en ordentlig betongskatepark i tex Vendelsömalmsgropen samt driva aktiviteter för att utveckla skateboarding i Haningeområdet.

Mötet avslutades med att hela gänget begav sig till den intilliggande Rhino-parken som skulle kunna vara plats för vårt nya skatepark. Den nuvarande parken är verkligen sliten, marken är bubblig och stora skarvar finns mellan markytan och ramperna. En riktigt oinspirerande anläggning som endast verkar duga åt cyklister just nu..

Sub Surfers Haninge styrelse är:
Ordförande, Alex Lindholm (PR/media/talesman)
Sekreterare, Daniel Thelander (blog)
Kassör, Martin Ehrndal (medlemsansvarig)
Ledamot, Anton Pregnan (pr/design)
Ledamot, Fredrik Karlsson (sponsorer)
Suppleant, Fredrik Wickberg (3D/design)
Suppleant, vakant (tillsätts av styrelsen)

Det bestämdes att styrelsen närmast skulle koncentrera sig på följande uppgifter fram till den 15:e april.

1. Försöka vinna tävlingen om ICA Maximiljonen genom att få så många som möjligt rösta genom följande länk senast 15:e april, http://korta.nu/yznkg

2. Ansöka om ett organisationsnummer för föreningen Sub Surfers Haninge.

3. Kontakta kommunen med en skrivelse om att det nu finns en lokal förening som för skateboardåkares talan i Haninge. Beskriva en plan för hur parken skall byggas och aktiviteter sedan ska drivas.

4. Samla så många medlemmar som möjligt (detta ska pågå hela tiden). Ju fler vi är, ju enklare går det att få gehör i kommunen med våra idéer och önskemål. Bli medlem här

  • Bli medlem nu!