X
Bli medlem
Till toppen

Vi i Väsby: Skateboardpark kan bli verklighet

10 mars, 2012 av Ants Neo

Sub Surfers lokala skatare i Upplands Väsby har en bra dialog med myndigheterna och politikerna där och även media nappar på att sprida vår vision bra. Nästa steg är att starta upp en lokal förening för att möta politiker och myndigheter som en part. 

De lokalt engagerade kommer i dagarna utlysa ett möte för bildande av ”Sub Surfers Väsby”, där en styrelse och syfte med föreningen bestämmes. Precis såhär har Sub Surfers gjort nästan överallt där vi nu har fått till skateparker. Du som bor i Upplandsväsby ombedes alltså att dyka upp på detta möte eller åtminstone bli medlem i föreningen. Hela projektet bygger och beror på om tillräckligt många är medlemmar.

Medlem blir du enkelt genom att registrera dig här. Medlemskapet kostar från 20 kr och inkluderar även en mycket bra olycksfallsförsäkring (fram till 2012-12-31 är dock medlemskapet gratis för alla i Väsby!). Alla som har adress i Upplandsväsby blir automatisk medlemmar i ”Sub Surfers Väsby” som just nu har ett tiotal med redan.

Vi återkommer sedan till dig för datum och plats för det viktiga mötet!

Länkadress till artikeln i Vi i Väsby hittas här, för den som vill kommentera..

 

  • Bli medlem nu!