X
Bli medlem
Till toppen

Idéer för livet: Skateboardpoolen 2:a!

2 februari, 2012 av Ants Neo

Sub Surfers lokala skatare i Björkhagen Royal Trux kom tvåa i tävlingen ”Idéer för livet” med sin videon om sin skateboardpool och erhåller 15.000 kr. Pengarna kommer mycket väl till pass för att kunna slutföra bygget under våren med att gjuta klart bowlväggarna till den sent i höstas färdiga minirampen.

Läs mer om projektet i Björkhagen/Hammarbyhöjden här

 

Idéer för Livet stödjer projekt som gör att barn och ungdomar på ett lekfullt sätt upptäcker sina egna förmågor och på så vis stärker sin självkänsla. Vi strävar efter att med vårt förebyggande arbete bidra till att skapa ett tryggt och kärleksfullt samhälle även för framtida generationer.

Skandia startade Idéer för Livet redan 1987 som en motreaktion mot gatuvåldet som kulminerade i ungdoms-
kravallerna i Kungsträdgården. Idéer för Livet var först tänkt att vara ett tillfälligt projekt, men mottogs så positivt att Skandia grundade stiftelsen Idéer för Livet. Verksamheten blev snabbt allt populärare. För att stiftelsen skulle kunna dela ut ännu fler stipendier startade Skandia även sparfonden Idéer för livet. Två procent av fondens värde går fortfarande oavkortat till stiftelsen Idéer för Livet. Dessutom stödjer Skandia stiftelsen genom att finansiera marknadsföring och administration. Skandia erbjuder även alla sina medarbetare att på arbetstid engagera sig som ambassadör för Idéer för Livet.

  • Bli medlem nu!