X
Bli medlem
Till toppen

Idéer för livet: Rösta för skateboardpoolen!

16 december, 2011 av Ants Neo

Nedanför Hammarbyhöjden i Björkhagen, stöttar Sub Surfers ett gäng lokala skatare som kämpar för att få till sin pool färdig. Ge gärna din röst för deras projekt, så de kan bygga poolen färdig till sommaren.

Idag är det en nergrävd miniramp som bowlsidorna saknar bowlsidorna. Projektet är med material finansierat av Skarpnäcks Stadsdelsförvaltning och ett 20-talet skatare, både lokala och andra har hjälpt till med att bygga vartefter tid funnits. Flera företag har stöttat med det de kunnat också, bla RAMIRENT med staket och utrustning, SIDEWAYS med cementblandare och gjutverktyg, EL & WATT med några säckar betong, Nordisk Maskin & Material Service med injecteringsbetong och arbetskraft och flera lokala och andra skatare har puttat in pengar för några säckar betong då och då..

För att lägga din röst för ”Skateboardpoolen” klicka här

För att läsa allt om poolprojektet, klicka här

 

 

  • Bli medlem nu!