X
Bli medlem
Till toppen

FUCK FIS

17 november, 2011 av Ants Neo

Fuck Fédération Internationale de Ski!

Nu är vintern snart här igen dags att se över sin snowboardutrustning och då passar det bara att påminna oss alla om orättvisorna vår sport dras med, både i Sverige och internationellt. Snowboardsporten i OS och i länder som Sverige leds den av ett skidförbund(!). Inte så konstigt utvecklingen står still i Sverige i över 20 år och de korrupta slipsgubbarna i Olympiska Kommittén fortsätter med sina fula affärer, och inte så det gagnar någon snowboardscen heller..

Här kan du joina gruppen FUCK FIS på facebook och beställa FUCK FIS stickers att sprida.

Läs vad Terje Haakonsen anser om FIS senaste beslut

Dags också för ett riktigt snowboardförbund som demokratiskt driver sporten framåt i Sverige!

Tillsvidare kan nu joina den svenska facebookgruppen, Skidförbundet Suger

  • Bli medlem nu!