X
Bli medlem
Till toppen

Video: The Hills of Stokeholm

21 oktober, 2011 av admin

Martin Klawitter har satt ihop en video om downhill-skateboarding i Stockholm. Materialet är inspelad i Ryssbacken, Vårberg, Hairpin City, Högdalen. Danderyd, Sofia Kyrkan och Bageribacken. Se och njut.

Vi uppmanar nu alla longboard och downhill-skateboard-åkare i Stockholm att bli medlemmar i Sub Surfers, så att vi kan påverka politiker och myndigheter att uppfylla löftet med att rusta upp den 1000m långa longboard-banan i anslutning till Highvalley Skateworld i Högdalen. Vi blev redan 2004-2008 lovade att få en riktig downhillbana från Hökarängstoppen (den med skorsten som man ser från Högdalstoppen), men detta löfte försvann med projektet att rusta upp Vantör lades ner av den nya regeringen i stadshuset. De byggde dock en handikappanpassad väg från Fagersjötoppen till Highvalley Skatepark som var färdigprojekterad att ligga mellan topparna, men någon annan avdelning i staden planerade flytt till Triangeln i centrum, där vi nu bygger Highvalley Skateworld, men till hälften dock (ännu ett svek det med)!!

Medlemskap från 20 kr inkl olycksfallsförsäkring registrerar du här

 

  • Bli medlem nu!