X
Bli medlem
Till toppen

Vårt Kungsholmen: Dåligt dränerad ramp i Rålis oroar skejtare

16 september, 2011 av Ants Neo

Poolen är vattenfylld. Är det ett problem? Ja, när man ska åka skateboard i den. Att en pool brukar innehålla vatten är inget konstigt, men finns vattnet i en skateboardpool blir det desto knepigare. Så är fallet i Rålis, där vatten tränger upp från brunnarna i de populära ramperna och skapar pölar som ruckar på säkerheten.

När Vårt Kungsholmen pratar med brädåkande ungdomar på plats säger de att de helt enkelt åker förbi vattnet för att undgå att ramla. Det här tycker inte Micke Valier på initiativtagarföreningen Stockholms Sub Surfers är okej. Trots ständiga påpekanden om att staden måste komma och ta bort vattnet och den smuts som bildas händer inget, menar Micke Valier. Läs mer här eller klicka på bilderna för större bild.

  • Bli medlem nu!