X
Bli medlem
Till toppen

Before the White Contest

12 september, 2011 av Ants Neo

Lördagen den 1:a oktober i Rålis Skatepark arrangerar Sthlm Sub Surfers ett event till förmån för alla skatare i Stockholm. Det enda som krävs är gott humör, deltagande och medlemskap för endast 20 kr. Stickers ingår såklart. Idén är enkel,  ju fler deltagare, ju fler medlemmar, desto fler skateparks till Stockholm!

Vi kommer köra några enkla roliga tävlingar. Du väljer själv vilka du vill deltaga i eller bara heja på. Vi bjuder på lite grillat och dryck samt skön musik. Stockholms skate-butiker bjuder på ett gäng fina priser!! Klockan 13 drar vi igång.

Logiken är enkel för vårt arbete för fler skateparker i Stockholm. Desto fler medlemmar desto mer kan vår organisation uträtta. Om alla pratar med sina skatevänner då blir vi så många att alla politiker vill ha oss med sig (och inte mot sig).

Medlemskap kan tecknas här eller på plats i Sub Surf tältet. Vi tar också kort (tack iZettle!).

  • Bli medlem nu!