X
Bli medlem
Till toppen

Åkersberga Skatepark invigd

30 augusti, 2011 av admin

I lördags invigdes Åkersberga Skatepark. På plats var Åkersbergas flera hundra skateboardåkare, politikern Elisabeth Gunnars (fp) samt Ants Neo (Sthlm Sub Surfers) som engagerat sig för att få igång föreningen Sub Surfers Åkersberga samt också byggt parken med hjälp av både lokala skatare och andra från Stockholm.

Under invigningen hölls även High Ollie Contest av PROSK8 som också har sitt Sverige kontor i Åkersberga. Skateparken är på ca 1200 kvm på en gammal asfaltsyta för en tennisplan, där ett tiotalet olika, mestadels street betonade objekt i betong är uppbyggda. Parken innehåller även en svängd mini bowl med en del kreativa hippar upp till en plattform med trappa, olika banks och en curb.

Ants Neo (SSS) håller tal och tackar alla inblandade. Till höger Elisabeth Gunnars (fp) som lyssnat på alla skatare och beslutat om att bygga parken.

De lokala skatarna från Sub Surfers Åkersberga, Axel Samuelsson och Johan Larsson inviger Åkersberga Skatepark!

  • Bli medlem nu!