X
Bli medlem
Till toppen

SSS stickers!!

12 augusti, 2011 av Ants Neo

Efter 20 år har SSS äntligen tryckt upp nya stickers efter samma original som tidigare, men med skillnaden att texten ”www.subsurfers.se” är tillagd nederst. Vi har också tryckt upp en mycket exklusiv metallic version där webadressen är utbytt mot texten ”member”. Vi utgår från att medlemmar redan känner till var man kan läsa om våra nyheter.

Hur får man nu tag på dessa stickers? Svar, vi kommer inte skicka ut dem till dig, utan du måste helt skata runt i våra parker och hälsa på våra engagerade aktivister för att få en. Om du inte redan är medlem behöver du lämna ditt mobilnummer så vi kan påminna dig hur du blir medlem och när kommande events i Stockholm sker. Om du redan är medlem får du det exklusiva märket som visar att du är med och stödjer vår rörelse som kämpar för en totalitär brädstat Stockholm med en betongpark i varje del av stan. Om du saknar skatepark i din kommun, bli medlem och hör av dig till oss, så hjälper vi dig att starta upp en lokal förening och med vår samlade erfarenhet och kontakter kontaktar kommunen, politier och styr upp projektet rätt.

Medlem blir du genom att registrera dig här.

 

 

 

  • Bli medlem nu!