X
Bli medlem
Till toppen

Rålis Skatepark stänger!

7 april, 2011 av admin

Delar av Rålis Skatepark stängs under en vecka p.g.a. reparationer på Lilla Västerbron med start den 11 april. Orsaken är att fyra brofogar på Lilla Västerbron över Rålambshovsparken ska repareras.  Vid reparationen kommer bland annat bilning av betong att utföras och som en säkerhetsåtgärd stängs de delar av skateparken och aktivitetsytorna som ligger precis under brofogarna. Områdena kommer att inhägnas med byggstängsel.

Se även Vårt Kungsholmen som har rapporterat om detta här

Detta har alltså ingenting att göra med de sällsynta jordekorrarna vi tidigare under månaden rapporterade om (läs mer här). Ekorrarna har troligtvis drunknat i poolerna och sugits ner i avloppen. Staden har svarat oss att de kommer att undersöka dräneringsrören med kamera som de för ner i rören, för att se varför dräneringen inte fungerar som den ska..

  • Bli medlem nu!