X
Bli medlem
Till toppen

2010 års bästa bilder – Longboard Stockholm!

25 januari, 2011 av admin

Longboard Stockholm har nu utsett 2010 års bästa longboard-bilder. Av dessa 10 finalister har en vinnare korats, men då alla var så bra i sin egna klass, så kommer alla printas ut och ramas in i ett collage i butiken Kahalanis väggar.

Vinnarbilden! Sigtuna Longboard Competition, juni 2010. Fotograf: ?

Det har varit mycket svårt att utse en vinnare och det har varit väldigt jämt men juryn bestående av 10 fotografer och kommentarerna på sidan var eniga. Vinnaren i årets fototävling 2010 och den ärofylda titeln ”Årets Bild” röstades fram med följande motivering: Bilden fångar ett magiskt ögonblick, fullt av liv/känsla och härliga uttryck, dessutom tekniskt bra. Ett typiskt Kodak moment som skildrar den där känslan vi alla älskar med sporten. Bild nummer ett! Vem som tog bilden vet vi ännu inte dock..

Ytterst nära var även bild 6 med motiveringen: Med sin tekniska superioritet skapar den en drömsk illusion som gör än sugen att rulla fram i solnedgången sommarn 2011. Därefter bild 9 med förra sommarns innetrick tätt följt av de andra bilderna.

Jeremy Rodgers. Foto: Gabriel Eliasson

Vill tacka alla bidrag som kommit in och gjort oss ännu mer sugen på våren som börjar titta fram redan nu!

Se alla bilder var för sig här (länk till facebook)

Collaget som kommer upp i butiken Kahalani!

  • Bli medlem nu!