X
Bli medlem
Till toppen

Invigning Rålis Skatepark!

31 oktober, 2010 av admin

Nu på onsdag inviger vi, föreningen Sub Surfers och Stockholm Stad, Stockholms hittills största skatepark, Rålis Skatepark på hela 1400 kvm betong. Det näst största var faktiskt Fryshusets Neohallen, som Sub Surfers invigde 1994 på ca 800 kvm.

Faktum är faktiskt att vi började att kämpa för Rålis Skatepark redan 1985, men som ni ser så dröjde det ett tag att realisera projektet.. Skateparken är byggd av Stefan Hauser från Placed To Ride INC som med rådande vision från föreningens initiativtagare designat parken. Arbetet har hela tiden skett i samarbete med Kungsholmens stadsdelsförvaltning.

Platsen är alltså Rålis Skatepark och tiden är satt till klockan 14 på onsdag den 3:e november.

Det är höstlov för ungdomar, men vi hoppas att även många vuxna skatare dyker upp och visar staden, politiker och media, en ordentlig session med grym åkning. Föreningens representanter kommer vara på plats och det kommer gå att teckna medlemskap med en bra olycksfallsförsäkring från endast 20 kr/år, läs mer här

Ni som ännu inte besökt parken, kan vi berätta att parken är designad med ca 50% street och 50% böjar, med allt från lättåkta saker till riktigt utmanande objekt. Vem sätter första boardslide på den utmanande cradlen (overhäng!)

Välkomna!!

Sthlm Sub Surfers för fler skateparks i Stockholm!

  • Bli medlem nu!