X
Bli medlem
Till toppen

Politik: Björkhagen Skatepark

29 september, 2010 av admin

Sub Surfers Björkhagen har frågat sina politiker var de står i frågan att lösa deras problem med ramper som några enstaka grannar håller stängda på sommarhalvåret, just när ungdomar och vuxna vill skata som mest. Här kommer svaren!

Sub Surfers Björkhagen vill ersätta ramperna med något nytt då de nuvarande är redan borta eller slitna och inte värda att reparera mer. De diskuterar möjligheten att bygga i betong istället, vilket också skulle dra ner ljudnivån betydligt och underhållet bli billigare i längden. När man ändå bygger i betong så kan man också bowla in ramperna för större åkupplevelse. Tanken är att göra detta som ett DIY (gör det själv projekt), för att spara på ekonomin och samtidigt lära sig någon på köpet. Ett annat alternativ är att kommunen anvisar en annan plats för skateparken.

Om du bor i området ber vi dig stödja föreningen genom att bli medlem. Det kostar från 20 kr och då ingår en olycksfallsförsäkring. Det är mycket viktigt att vi har många medlemmar för att få till bästa möjliga skatepark. Registrera dig här!

  • Bli medlem nu!