X
Bli medlem
Till toppen

Möte: Sub Surfers Tumba

28 september, 2010 av admin


Skateboardåkare i Tumba tar just nu vad som finns att skata på, men drömmer om en riktig park också!

Nu är det dags att ta tag i ytterligare en lokal förening till SSS, nämligen ”Sub Surfers Tumba”. Vi träffas på Tunaskolan intill Tumba station nu på torsdag kl 18. Vårt mål är att få till en skatepark. Intresserad? Kom på mötet, bli medlem och påverka!

Ants Neo från förbundet Stockholm Suburban Surfers kommer och berättar varför och hur man startar en förening och berätta lite historia hur det hela började i Stockholm, helt enkelt historien hur man får till skateparks i varje kommun.

Vi kommer också välja en styrelse, en s.k. interimsstyrelse som fungerar tills årsmöte bestämmer vilka som sitter i styrelsen. Vi kommer diskutera vilken slags park ni vill jobba för. Så kom på mötet om du vill påverka din park!

Alla som bli medlemmar på mötet kan vinna en skateboard från New Sport Skateboards, värde 2200 kr! Läs mer om dem här

Sub Surfers lokala föreningar är kort sagt våra starkaste verktyg för att få till skateparker och vi har visat på flera håll att det fungerar med samlade krafter jobba att för ett uppsatt mål. Så bli medlem och prata med alla du känner, annars blir det ingen park..

Medlemskap i Sub Surfers Tumba kostar från 20 kr inkl olycksfallsförsäkring. Läs mer om medlemskapet här

Skateboard handlar mycket om att ta vad som finns till hands, vilket denna video är ett praktexempel på. Grymt stoke förresten! Men låt oss nu visa politiker och myndigheter behovet av en riktig skatepark i Tumba.

Väl mött

  • Bli medlem nu!