X
Bli medlem
Till toppen

Nu bildar vi Salem Sub Surfers

25 september, 2010 av Mikael Valier

Nu har vi haft vårt första möte med Salems Kommun.

Avfarten till Salem

Vi mottogs mycket positivt, och intresset för skateboard och våra tjänster är stort.

Hela idén för vår del bygger på att vi dels vill ge tillbaka något till kommunen där två av styrelseledamöterna växte upp (Johan och Micke) och dels för att vi tycker att det är dags att Salem återigen blir känt för sina skejtare och inte för sina demonstrationer. På sjuttiotalet fanns det en hel drös med utmärkta åkare i kommunen, med Lance Dowdell och Bigge Stjärnborg i spetsen.

Nu är det dags att starta upp en lokalförening, en subförening, till Sub Surfers.

Vi behöver minst fem lokala krafter som kan sitta med i styrelsen, gärna personer med flera kön och i olika åldrar. (Finns det inga sådana i Salem så får vi väl leva med att enkönade personer ställer upp)

Arbetet består mest i att representera skejtarna lokalt och att vara samtalspart mot kommunen. Moderföreningen fixar all administration, årsmöten etc. Vår första insats är att ge kommunen en snabb skiss över hur det skulle kunna se ut, och hur mycket det skulle kunna kosta.

Det är såklart en ganska lång process innan vi kan åka betong i Salem, men vi måste börja nånstans. Föreslagna platser är ytan bakom biblioteket/bion i Salems Centrum och den kanske kontroversiella ytan där Storskogsvägen börjar.

Vad tycker du?

Ytan vid Storskogsvägen ur en annan vinkel

[/caption]

En annan tänkbar plats, bakom Murgrönan/Biblioteket, bredvid Säbyskolan

Bakom Murgrönan/Biblioteket igen, idag en trist yta.

En skön snakerun passar här bakom Murgrönan/Biblioteket.

Ytan bakom bion/bibblan är ganska stor, och ser idag bara skräpig ut.

Ska du vara med?

  • Bli medlem nu!