X
Bli medlem
Till toppen

Surf: Torö 15 september

15 september, 2010 av admin

Hösten kommer oavsett vi vill det eller inte. De flesta surfare uppskattar dock hösten, då det betyder mer surf. Vår medlem Axel Hallgren har här otroligt vackert dokumenterat en typisk blåsig höstdag på Torö och klarat av att återge känslan av svensk surfing bortom all hype. Det här är på riktigt, bravo!

Den vanligaste frågan är givetvis, är det inte kallt? Svaret är givetvis, nej det är inte alls kallt i våtdräkten. En del säger också, jag skulle bara surfa i solsken och varmt vatten så man slipper en våtdräkt som man inte kan röra sig i. Svaret blir då ofta, bra då blir det mindre crowd för oss som surfar kallvatten och att det i över 10 år funnit dräkter som är riktigt rörliga, även i temperaturer nedåt ett par grader.

Om du är intresserad av att surfa i Stockholm och Sverige, så skall du bokmärka följande sidor, förutom subsurfers.se förstås.

surfsverige.se

surfforbundet.se

Medlemskap i Sub Surfers innehåller en olycksfallsförsäkring samt medlemskap i Swedish Surfing Association (surfforbundet.se). Medlem i Sub Surfers blir du här från 20 kr/kalenderår (dvs mellan 12-18 månader!)

Torö 15/9 from Axel Hallgren on Vimeo.

  • Bli medlem nu!