X
Bli medlem
Till toppen

Möte Sub Surfers Lidingö

15 september, 2010 av admin

Bli medlem under mötet och vinn en bräda från Coyote (gäller även gamla medlemmar).

Önskar du dig en skatepark i betong på Lidingö? Nu är det dags att hjälpa till att få det att bli verklighet. Imorgon torsdag kl 19 på Källängsgården tar vi de första stegen genom att starta upp föreningen ”Sub Surfers Lidingö”.

Det är egentligen enkelt att få till en skatepark, men det kräver en lokal förening med en styrelse som är villig att ta tag i saken. Förbundet Stockholm Suburban Surfers har genom åren skaffat sig erfarenhet i detta och delar nu med sig av den och ett upplägg som ännu inte har misslyckats. Men ju fler medlemmar ju enklare och snabbare går det att övertyga politiker, myndigheter och företag. På mötet kommer Ants Neo berätta hur man gör och teckna medlemmar.

Alla som är medlemmar eller blir medlemmar under mötet kan under mötet vinna en bräda sponsrad av Coyote Grind Lounge!

www.coyotegrindlounge.com

Det går bra att också bli medlem genom följande länk här. Det kostar från 20 kr och då ingår en olycksfallsförsäkring.

Facebook grupp för mötet finns här

Plats: Källängsgården, Lidingö
Dag: Torsdag 16 september
Tid: Kl 19.00

Välkomna!

  • Bli medlem nu!