X
Bli medlem
Till toppen

Belysningstest i Rålis skatepark

13 september, 2010 av admin

Belysningskonsulter har anlitats av staden för att ordna en bra belysning för Rålis skatepark. Föreningens Johan Sandström och Ants Neo deltog sent igår kväll i test av olika belysningar som nu kommer köpas in för parken.

För att hitta de bästa lösningarna så har Ants och Mikael Valier tidigare också deltagit i möten och varit i Kristineberg Skatepark med konsulterna. Gänget har också varit i Nacka och gjort mätningar och diskuterat vad som även borde göras där. Samma arbete har även gjorts för projektet Highvalley Skatepark, men där mest varit inriktad på kostnadsberäkning av lämpliga armaturer för den parkens kalkyl.

Under kvällen testade vi i princip ut vilken armatur som fungerar bäst utan att blända, så den täcker den yta som varje lampa ska täcka för att lysa upp hela parken. Vi hittade till slut en balans mellan ljushet, färgton och omfång.

Vi tror alla kommer bli nöjda, såväl unga friska ögon till gamla gubbskatare..

Ants Neo "tjyvskatar" bara när det är tillåtet.. Foto: Frida Lindström

  • Bli medlem nu!