X
Bli medlem
Till toppen

Sub Surfers Björkhagen bildad!

9 september, 2010 av admin

Ikväll träffades åtta locals i Peters Park i Björkhagen och startade upp en lokal förening till SSS för att ersätta de gamla ramperna i parken. Idag är den stora minirampen riven, medan den lilla lever på sista versen.

Sverre i Björkhagens idag rivna större miniramp. Foto: Erik Olsson. Bilden är dock olovligen nedladdad från internet, då vi missade att ta bild under mötet eller den skate session som var före. Om du som tagit bilden blir sur innan vi hunnit byta ut den, så gör vi det när du hör av dig. Tack!

Det diskuterades att ersätta ramperna som pools i betong på samma ställe eller nytt ställe i närheten. Ramper i betong skulle också innebära att ljudet från parken skulle minska och klagomålen förhoppningsvis också bli färre.

För att stödja och göra det möjligt för föreningen att få till en ny skatepark i Björkhagen behövs medlemmar. Medlemskap kostar från 20 kr per år och då ingår en olycksfallsförsäkring. Registrera dig här

Vi återkommer med fler nyheter från föreningens arbete att få till något nytt att åka på.

  • Bli medlem nu!