X
Bli medlem
Till toppen

Sub Surfers Åkersberga bildad

7 september, 2010 av admin

Under kvällen hölls ett möte för bildandet av Sub Surfers Åkersberga. Fem lokala skatare och en representant från förbundet Stockholm Suburban Surfers var på plats och diskuterade en temporär upprustning av den befintliga parken, men även möjligheten att skapa en riktig betonpark på ett nytt ställe i kommunen.

En interimstyrelse  bildades, dvs en styrelse som fungerar tills första årsmöte bestämmer vilka som ska sitta i styrelsen.

Sub Surfers Åkersberga har nu fem medlemmar och en styrelse. För att enklare kunna övertyga politiker och myndigheter om behovet av en riktig skatepark i Åkersberga, behöver föreningen fler medlemmar. Kickflippa nu in på vår registreringssida här och ge den lokala föreningen sitt stöd som medlem. Ingår gör en bra olycksfallsförsäkring. Alla som går med nu blir medlemmar tom 2011-12-31, dvs nästan 1,5 år.

Vi återkommer vad som händer härnäst i dagarna!

  • Bli medlem nu!