X
Bli medlem
Till toppen

NO SKATING @ RÅLIS SKATEPARK

13 augusti, 2010 av admin

Det har kommit till vår vetskap att det skatas friskt efter arbetstid i ofärdiga Rålis Skatepark. Detta måste upphöra omedelbart för att inte parken ska bli förstörd. Vi ber nu alla att hålla ögonen öppna för detta jävligt onödiga förfarande.

Betongen behöver härda till ordentligt innan den går att åka på. Åker man tidigare så kan stenar och annat tryckas ner och det bli märken i åkytan. Olika delar gjuts i olika omgångar så det är svårt att se vilka delar som härdat färdigt. Det finns också risker att skada sig på bråte, spikar och armering. Det är alltså jävligt onödigt att åka där innan ytorna härdat färdigt. Vi säger inte detta för att förstöra det roliga för er som åkt, utan för att vi vill att parken ska bli riktigt bra och hålla många år för oss alla.

Vänligen respektera detta!

Sthlm Sub Surfers
Stockholm Stad
RR Markentrepenad
PTR INC
  • Bli medlem nu!