X
Bli medlem
Till toppen

Video: Venice Surf & Skateboard Association

3 augusti, 2010 av admin

Denna dokumentär är obligatorisk för alla skatare att se och lära sig av för att utveckla sin lokala brädsportscen. De kämpade i 30 år för denna park. I jämförelse med det så har vi snart nått mycket längre i Stockholm på vissa plan, men inte på andra..

Eldsjälar med visioner, vilja att kämpa och stort tålamod är det enda som inledningsvis behövs för att få hjulen i rullning. Dokumentären lär oss mycket och föreningens styrelse tar absolut tagit till sig detta i vårt arbete för att fortsätta utveckla brädsportscenen i Stockholm. Nämnas bör absolut också Malmöscenens utveckling i detta sammanhang, som vi också ser och lär oss av för att utveckla vårt egna brädsport Stockholm.

Intresserad av att vara en del av utvecklingen i Stockholm? Vi behöver allt från passiva till aktiva medlemmar. Så oavsett om du engagerar dig i en lokal sub surf förening eller endast blir medlem för 20 eller 80 kr (årsavgift) och väntar på att parken ska blir klar så du kan skata, så är du precis lika viktig för oss alla (ja faktiskt!). Läs mer om hur du blir medlem i Sub Surfers här

Dokumentären finns också i en längre version uppdelad i tre avsnitt. Klicka på länken i filmen om du hellre vill se den!

  • Bli medlem nu!