X
Bli medlem
Till toppen

Skateplaza i Tyresö

19 april, 2010 av admin

Bor du i Tyresö så kan du senare i år se framemot en 730 kvm stor streetplaza designad av Markus Wassberg från Pivotech. Inte nog med det, detta är första etappen av parken som senare kan få en utökning med en pool.

Se nu till att bli medlem så Sub Surfers lokala förening i Tyresö kan jobba för en fortsättning på parken. Medlemskapet kostar från 50 kr och då ingår en olycksfallsförsäkring under ett år och du hjälper oss göra ett effektivare arbete för mer bräda i Stockholm. Bli medlem här!

Tyresö har historiskt sett uppfostrat ett gäng duktiga åkare i världsklass. Tony ”Apan” Magnusson från Krusboda var på 80-talet topp tre i USA med vert-åkare som Tony Hawk, Jeff Phillips, Christian Hosoi, Mark ”Gator” Rogowski, Steve Caballero, Neil Blender, Lance Mountain, Mike McGill m.m. Tony drev också företaget H-Street som distribuerade brädor och kläder över hela världen. Idag äger han Osiris, en av världens största skatesko märken. Framåt 90-talet kämpade sig Mathias Ringström också han från Krusboda, till att bli en av världens bästa vert-åkare, vilket han fortfarande är idag. Mathias är såklart medlem i föreningen, men bor sedan flera år tillbaka i Kalifornien precis som Tony Magnusson. Vem kommer härnäst?

För mer info om Sub Surfers Tyresö och Tyresö Skatepark kontakta Emil Österberg på emil.osterberg@subsurfers.se eller 073 562 72 37.

Läs tidigare artikel från Mitt i Tyresö

  • Bli medlem nu!