X
Bli medlem
Till toppen

Vaxholm Sub Surfers bildad

30 mars, 2010 av Ants Neo

Ikväll bildades Vaxholm Sub Surfers. Ca 20 ungdomar och några vuxna hade samlat i Vaxholm rådhus samlingssal för att starta upp en lokal förening med målet att få till en bra skatepark i kommunen. Några tänkbara platser diskuterades samt vilken typ av skatepark önskades. De flesta önskade street-prylar, men även bowls var intressant. Föreningen skall nu ta kontakt med kommunen.

Föreningen har nu 20 betalande medlemmar och kommer de närmaste dagarna sprida budskapet att alla som är intresserade av att en skatepark bygges i Vaxholm, blir medlemmar. Medlemsavgiften kostar från 50 kr och man blir enklast medlem via www.subsurfers.se/bli-medlem

Tack till Henrik Larsson som tagit initiativ till detta och ordnat för mötet!

Vinnare av den skänkta brädan från NORD blev Elias Mahfoud som också var hjälpsam och lånade ut pengar för att täcka sina polares medlemsavgifter där varje anmälan var en lott för brädan.

Vill du veta mer om föreningen, kontakta vaxholm@subsurfers.se

  • Bli medlem nu!