X
Bli medlem
Till toppen

Poliser gillar skateparks

29 mars, 2010 av Ants Neo

I en översikt från brottsbekämpande tjänstemän från hela USA, rapporterar befäl att allmänna skateparks har haft en positiv inverkan på ungdomsarbetet i sina samhällen, har bidragit till en minskning av skate-relaterade intrång, och underlättade en mer positiv samverkan mellan polisen och barn. Nittio procent svarade positivt på frågan om de ansåg att deras skatepark är en viktig tillgång i samhället.

 

9 FEBRUARI 2010 (artikeln är översatt med hjälp av Google Translator, den ursprungliga artikeln kan du läsa här)

Utfört av Tony Hawk-stiftelsen under 2009, över 100 officerare intervjuades från samhällen där stiftelsen har bidragit till att skapa en fri, offentlig skatepark. Nittio procent svarade positivt på frågan om de ansåg att deras skatepark är en viktig tillgång i samhället. De flesta rapporterade också att de inte har haft några större incidenter vid deras skateparks, och nästan hälften krediterar skatepark för att minska tillbud av ungdomskriminalitet i sina samhällen.

Nyckeln till framgång för deras skateparks, rapporterade många, är en synlig, tillgänglig plats. Fyrtio procent av officerarna intervjuade sade också att skatepark ger en ”gemensam grund” där de kan besöka och engagera åkarna i en positiv inställning, att hjälpa officerarna bättre kontakt med ungdomarna i deras samhällen.

I en tid när den kommunala budgeten är så stram som någonsin och offentliga projekt kamp för finansiering, fortsätter Tony Hawk stiftelsen sitt åtagande att hjälpa till att skapa fria, offentliga skateparks av god kvalitet i låginkomstsamhällen. Ansökningar för våren 2010 Skatepark Grant säsong godtas för närvarande.

Sedan 2002 har Tony Hawk-stiftelsen har hjälpt samhällen över hela USA i sin strävan efter säker sanktionerade, platser för ungdomar att åka skateboard i. I de följande åtta åren har stiftelsen lämnat tekniskt bistånd och rådgivning till mer än 1.500 samhällen, och tilldelas mer än $ 3,1-miljoner i bidrag för att hjälpa till att bygga 444 skateparks.

I våras stiftelsens styrelse kommer att sammanträda för att granska ansökningar och välja ut de mest kvalificerade kandidaterna för bidrag, som sträcker sig från $ 5.000 till $ 25.000.Bland sina överväganden kommer att vara närheten till skatepark som har låga inkomster samhällen med ett stort antal ungdomar i riskzonen, demonstration av starkt stöd för projektet, bevis för att de lokala åkarna själva kärnan i strategin att bygga parken , ett åtagande att skapa en ambitiös och varaktig skatepark, och en uppgift om att koncernen kan fortsätta det hårda arbetet med att samla in pengar och se till att skatepark kommer att möta behoven av åkare.

Endast federalt registrerade ideella organisationer, kommuner eller offentliga organ kan ansöka om bidrag från Tony Hawk Foundation. Tidsfristen för att fullständiga ansökningar är 1 mars, 2010. Visa fullständig information och kriterier för ansökan.

Word-dokument version av denna berättelse.
Ladda ner Tony Hawk Foundation 2009 Law Enforcement Study

  • Bli medlem nu!