X
Bli medlem
Till toppen

Invigning av Nytorp Skatepark

19 september, 2009 av Tomas Wikstrom

I strålande solsken och med en grym atmosfär invigdes i Lördags Nytorp Skatepark, första etappen. Ca 250 skejtare och entusiaster trängdes i och runt den 250 kvm stora ytan under en intensiv timme med 4 locals heat, 4 pro sessions, final4, prisutdelning, Liveband mm.

Invigningen var en del av Östra Huddinges höstfest så ytterligare många människor som vanligtvis inte kommer i kontakt med skateboarding fick också ett smakprov. Politiker och tjänstemän på plats var efteråt entusiastiska över arrangemanget och ännu mer sporrade att utveckla möjligheterna för skateboard i kommunen.

En liten bit från parken, mitt bland lotteristånden, grillkorven och i centrum av hundratals människor i alla åldrar riggade Pelle Gustavsson m fl upp en lång slalombana med koner och körde på allt vad de kunde så ketchupen blåste av korvarna. Flera som aldrig provat slalom fick också en liten lektion för att sedan testa själva.

Tack alla som hjälpte till; Mange Gyllenberg, (Speaker) Johan Sandström och Micke Valier, (Funktionärer) Anders Eklöf, (DJ) LeShakeBeforeUse (Liveband). Våra sponsorer: Huddinge Kommun (prispeng) Coyote (Priser) Nord (Priser) WESC (Priser) Acode&PekonPrint (Tees) Alla deltagare för en stark insats och skön inställning. Alla Pro’s för sessions och bedömning av tävlande.

För arrangemanget stod föreningen Sthlm Sub Surfers med hjälp av Huddinge kommun och Vi unga.

Resultat:

1:a Neil Borguiba
2:a Carl Mårtensson
Delad 3:e Håkan Sävling & Simon Sandström

Bästa Junior Denise

Bästa trick Simon Sandström

Bästa Pro Erik

  • Bli medlem nu!