X
Bli medlem
Till toppen

TGV Skatepark (Trollbäcken Gudö Vendelsö)

18 juni, 2009 av Ants Neo

TGV Skatepark

Boende i Trollbäcken (tyresö), Gudö och Vendelsö (Haninge) behöver en skatepark. Låt oss börja med att samla så många namn och kontaktuppgifter vi kan på skatare i området för att sedan bjuda in till ett möte för att få till en skatepark.

Jag har sommarstuga på både Tyresö och Gudö och känner för att kicka igång detta projekt också, men behöver komma i kontakt med så många intresserade som möjligt. Alla väljer själva hur mycket eller lite de involverar sig i projektet, men alla behövs.

Maila mig mobil, epostadress och eventuell chattadress så börjar jag på en lista för att bjuda in till ett möte.

Ser fram emot en grym park om ett par år!

Ants Neo, Sekreterare Sthlm Sub Surfers
ants.neo<->subsurfers.se,
073 545 91 00.

  • Bli medlem nu!